Doğa Sigorta ekip buluşmasını gerçekleştirdi

Doğa Sigorta ile İstanbul ve Marmara bölgesi acenteleri toplantısı Sigorta Ekip İşidir’ teması ile yapıldı.

Doğa Sigorta ile İstanbul ve Marmara bölgesi acentelerinin iş ortaklıklarının güçlendirilmesi ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen ’Sigorta Ekip İşidir’ temalı Acenteler Toplantısı, dün İstanbul Sürmeli Otel’de yapıldı.

’Sigorta Ekip İşidir’ teması ile düzenlenen toplantı Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı ve Genel Müdür Burak Reis ihtimam önderliğinde acentelerin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda ilk şekilde söz saha Yönetim Kurulu başkanı Nihat Kırmızı bilhassa 2001 ekonomik krizinden sonra yine yapılanan ve yabancı yatırımcıların alaka piyasası biçimine gelen sigortacılık sektöründe Doğa Sigorta Kooperatifi benzeri yerli anamal aktörlerinin rol almasının önemine dikkat çekti.

Toplantının devamında söz saha Doğa Sigorta Genel Müdürü Burak Reis ihtimam Sigorta sektöründe sürdürülebilirliğin hem firmalar hem de acenteler için önemine değinerek, müşterilerine 2015 devrinde de en müsait çözümleri sunacaklarını vurguladı.

Leave a Reply

seo